Καλωσόρισμα

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Αγαπητοί Φίλοι,

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη χαρά για το Επιμελητήριο Λέσβου η φιλοξενία της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στην όμορφη Λέσβο.

Στην πατρίδα του Ελύτη, του Μυριβήλη, της Σαπφούς, του Θεόφραστου, του Αλκαίου.

Στο νησί της παραγωγής και των ποιοτικών προϊόντων, του περίφημου ούζου, του ντελικάτου ελαιόλαδου, των ξακουστών γαλακτοκομικών, της μοναδικής γαστρονομίας.

Στο νησί όπου αγαπήθηκαν ο πολιτισμός και οι τέχνες αποτελώντας βασικό συστατικό της ζωής των κατοίκων όπως αποτυπώνεται στη μοναδική αρχιτεκτονική, στα μουσεία αλλά και στην σύγχρονη πολιτιστική ζωή.

Στο νησί  που η επιχειρηματική κοινότητα έχει αφήσει έντονα το θετικό αποτύπωμά της και παρά τις αλλεπάλληλες κρίσεις που γνώρισε και συνεχίζει να βιώνει, θέλει να ατενίσει με αισιοδοξία και θέληση το μέλλον.

Εκ μέρους των μελών της Διοικητικής Επιτροπής, του Διοικητικού Συμβουλίου, των στελεχών και του προσωπικού αλλά κυρίως όλων των μελών του Επιμελητηρίου και του συνόλου της επιχειρηματικής κοινότητας της Λέσβου, της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου θέλω να σας καλωσορίσω και να ευχηθώ μια παραγωγική και γόνιμη Γενική Συνέλευση στην αρχόντισσα του Αιγαίου, την όμορφη Μυτιλήνη.

Ευάγγελος Μυρσινιάς

Πρόεδρος

Επιμελητήριο Λέσβου